ΛΟΤΤΟ: Ποσό-ρεκόρ με 2,2 εκατ. ευρώ στην 1η κατηγορία – Τι λέει ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ για τη μεγάλη κλήρωση

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κωνσταντίνου Κάργιου στη Θεσσαλονίκη
Print Friendly, PDF & Email

Τουλάχιστον 2,2 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει το ΛΟΤΤΟ στην 1η κατηγορία, στην αυριανή κλήρωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ στο παιχνίδι από το Νοέμβριο του 2018. Η τελευταία κλήρωση που ανέδειξε μεγάλο νικητή πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 και μοίρασε 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγάλο τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι σπεύδουν στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα να δοκιμάσουν την τύχη τους. «Είναι πολύ μεγάλο το έπαθλο και ο κόσμος έχει κινητοποιηθεί αναλόγως. Άλλωστε, η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει αύριο στις 21:30», σχολιάζει ο κ. Κωνσταντίνος Κάργιος , ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κάργιος , ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Τούμπα.

Ο κ. Κάργιος λειτουργεί το κατάστημά του στην Τούμπα από το 2011. «Τα παιχνίδια με τζακ ποτ, όπως το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ, πάντα προσελκύουν πελάτες στο κατάστημά μας. Μάλιστα, το 2018 είχε βρεθεί σε εμάς ένα 5αρι στο ΤΖΟΚΕΡ που έδωσε 53.000 ευρώ σε έναν τυχερό», σημειώνει.

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η  κλήρωση που θα αναδείξει τους 6 τυχερούς αριθμούς του ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κωνσταντίνου Κάργιου στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή