Με 53 “ναι” πέρασε ο διοικητικός απολογισμός, “οχι” από Ολυμπιακό και πέντε Ενώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Με 53 «ναι» σε σύνολο 63 ψήφων, υπερψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Συγκεκριμένα, “όχι” ψήφισαν μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός και πέντε Ενώσεις. Πρόκειται για την ΕΠΣ Ηλείας, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Πειραιά και την ΕΠΣ Χανίων.

Τέσσερις Ενώσεις (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λακωνία, Ρέθυμνο) επιφυλάχθηκαν και απλά δήλωσαν «παρών». Απουσίασαν πέντε ΠΑΕ, ο Άρης, η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος.

Το οξύμωρο στη στάση του Ολυμπιακού είναι ότι ενώ ψήφισε “όχι” στον απολογισμό της διοίκησης Γραμμένου, έχει καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ ως το φθινόπωρο και να παραμείνει η νυν διοίκηση ως έχει μέχρι τον Αύγουστο του 2021!

Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην ομιλία του έκανε λόγο πως η διοίκησή του λειτούργησε μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Ομιλητές επίσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Αγγελος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Θανάσης Τρομπούκης.

Ο οικονομικός απολογισμός πέρασε με 55 «ναι», έξι «όχι» από Ολυμπιακό, και τις Ενώσεις Ηλεία, Ηράκλειο, Λασίθι, Πειραιάς, Χανιά. «Παρών» δήλωσε η Κεφαλλονιά ενώ απουσίαζαν οι Αστερας Τρίπολης, Λάρισα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Βόλος. Με το ίδιο σκορ πέρασε και ο οικονομικός προϋπολογισμός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή