Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Σεούλ επειδή χρησιμοποίησε κούκλες του σεξ!

Print Friendly, PDF & Email

Η FC Σεούλ της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή ακόμα και να χάσει βαθμούς επειδή χρησιμοποίησε κούκλες του… σεξ στις κενές θέσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος αφού το K League, όπως δήλωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης, που θα εξετάσει το περιστατικό, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Ο σύλλογος τοποθέτησε τις κούκλες, μερικές από τις οποίες ήταν ντυμένες στα χρώματα της ομάδας, ενώ άλλες κρατούσαν πλακάτ που υποστήριζαν την ομάδα, την Κυριακή ,για να αντισταθμίσει την απουσία των οπαδών λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. Ωστόσο, οι θεατές που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση γρήγορα επεσήμαναν ότι έμοιαζαν περισσότερο με κούκλες σεξ και ότι ορισμένες από αυτές κρατούσαν πλακάτ με το όνομα κατασκευαστή παιχνιδιών ενηλίκων.

Η Σεούλ, που νίκησε (1-0) την Γκουάνγκτζου, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με αφαίρεση έως και πέντε βαθμών ή να αντιμετωπίσει πρόστιμο τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων γουόν (3.738 ευρώ), ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων. Ο σύλλογος ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να ελέγξει την αποστολή που έστειλε ο προμηθευτής και ότι δεν γνώριζαν ότι οι κούκλες ήταν «προϊόντα ενηλίκων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ