Οργασμός non-stop μετά από σεξ με τον άνδρα της την έστειλε στο νοσοκομείο!

Print Friendly, PDF & Email

Ξυπνήσαμε το πρωί και κάναμε σεξ. Η Λιζ είχε οργασμό αλλά φάνηκε να κρατάει… πολλή ώρα» αποκάλυψαν η Λιζ και ο σύντροφός της, Έρικ στο ντοκιμαντέρ «Το σεξ με έστειλε στην εντατική». Το ζευγάρι άρχισε να πανικοβάλλεται και μιάμιση ώρα μετά η Λιζ είχε δοκιμάσει τα πάντα για να σταματήσει τον οργασμό της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Άρχισα να χοροπηδάω, ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί και πήρα αντισταμινικά. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα» θυμάται η Λιζ. «Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν αισθανόμουν καλά και έπειτα καλούσα κάθε είδους γιατρό προσπαθώντας να πάρω μια απάντηση για το τι συνέβαινε» λέει.

Ο Έρικ της είπε ότι έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ετοιμάζονταν να της συνταγογραφήσουν valium όταν ο οργασμός σταμάτησε ξαφνικά, αρκετές ώρες αφότου είχε ξεκινήσει. «Βασικά δεν το πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι απο λεπτό σε λεπτό θα ξαναξεκινούσε» λέει η Λιζ.

Ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε εκείνη την ημέρα και η Λιζ παίρνει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τους οργασμούς της, που έκτοτε δεν σχετίζονται απαραίτητα με το σεξ. «Μπορεί να συμβεί ενώ βλέπω τηλεόραση ή περπατάω» εξηγεί η Λιζ που έφτασε να έχει μέχρι και 12 παρατεταμένους οργασμούς σε μία μέρα.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή