Όταν ο Κούγιας κατήγγειλε την “παράνομη χρήση του ονόματος του Ηρακλή από την Τρίγλια” και έκανε λόγο για “χρέη εκατομμυρίων ευρώ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλ. Κούγιας δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ότι “επέστρεψε σπίτι του” κατά τη συνέντευξη τύπου, όπου παρουσιαστήκε η είσοδός του στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Ηρακλής και η ανάληψη της προεδρίας.

Ωστόσο, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ο ίδιος, ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ήταν αυτός που είχε καταγγείλει το… “σπίτι του”, υποστηρίζοντας ότι είναι “παράνομη χρήση από την ΠΑΕ Τρίγλια του ιστορικού ονόματος του Ηρακλή” και ότι υπάρχουν χρέη εκατομμυρίων ευρώ, που θα πρέπει να πληρωθούν”.

Στις 28/11/2023 η ΠΑΕ ΑΕΛ, επί των ημερών Κούγια είχε εκδώσει ανακοίνωση μετά από αγώνα με τον Ηρακλή, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρονταν τα εξής:

” (…) Γενικώς το κλίμα στο Καυτατζόγλειο ήταν επιπέδου Τρίγλιας Χαλκιδικής και είναι βεβήλωση της ιστορίας του Ηρακλή αυτή η ομάδα αυτού του μικρού χωριού της Χαλκιδικής να καπηλεύεται τόσο το όνομα του ιστορικού Ηρακλή, αλλά και τον ιερό χώρο του Καυτατζογλείου, εκεί που ο πραγματικός Ηρακλής έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του.

Πριν από λίγο επικοινώνησε ο κ. Κούγιας με τον πρόεδρο της SL2 κ. Λεουτσάκο και του ζήτησε η SL2 με επίσημη ανακοίνωση της να ζητήσει από την ΕΡΤ3 και από την ΕΡΑ Σπορ και από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σταματήσει η Τρίγλια, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να την αναφέρουν ως Ηρακλή Θεσσαλονίκης, γιατί άλλως η ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για αυτήν την παράνομη χρήση από την ΠΑΕ Τρίγλια του ιστορικού ονόματος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.Εφόσον η Τρίγλια θέλει να καπηλεύεται την ονομασία του ιστορικού Ηρακλή θα πρέπει να πληρώσει και τα χρέη του τόσο στο Ελληνικό Δημόσιο, όσο και στους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, προπονητές και πιστωτές που οφείλει εκατομμύρια ευρώ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή