Παναχαϊκή: Ζητάει έκτακτη τηλεδιάσκεψη λόγω του αδιεξόδου με την έναρξη του πρωταθλήματος

Print Friendly, PDF & Email
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή την κατάσταση εν μέσω πανδημίας και lockdown στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 έστειλε έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή ζητώντας τηλεδιάσκεψη για λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος που ακόμη δεν έχει αρχίσει.

Μάλιστα, το εν λόγω έγγραφο της πατρινής ΠΑΕ δεν ζητάει απλά και μόνο να γίνει το ταχύτερο δυνατό τηλεδιάσκεψη, αλλά προτείνει και συγκεκριμένη ημερομηνία για μεθαύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Μπάρλος θα θέσει επί τάπητος το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Κι επειδή προφανώς η Σούπερ Λιγκ 2 ακόμη κι αν θέλει δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ωθήσει τα πράγματα προς την σέντρα το ταχύτερο δυνατό, δεν αποκλείεται στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη να τεθούν επί τάπητος αποφάσεις για το πως θα λειτουργούν στο οικονομικό κομμάτι οι ΠΑΕ αυτής της κατηγορίας όσο δεν υπάρχει δράση.

Να σημειωθεί ότι τα Χανιά ήταν αυτά που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία για την έκτακτη αυτή τηλεδιάσκεψη, για να σταθεί άμεσα στο πλευρό τους και η Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ: matchnews.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή