Ποιος κορωνοϊός; Στη Βόρεια Κορέα χιλιάδες κόσμου υποδέχθηκε το 2021 στην κεντρική πλατεία της Πιονγιάνγκ!

Print Friendly, PDF & Email

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ, για να παρακολουθήσουν συναυλία και σόου πυροτεχνημάτων, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ, παρά τους περιορισμούς εξαιτίας του κορωνοϊού.

Στα πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση διακρίνονται συμμετέχοντες να φορούν μάσκες, αλλά να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς κρατούν μπαλόνια στην Πλατεία Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Οι καλλιτέχνες, κανείς εκ των οποίων δεν φορούσε μάσκα, τραγουδούσαν και χόρευαν σε μια σκηνή όπου δέσποζε ένα τεράστιο και γεμάτο χρώματα «2021».

«Η πατρίδα μου μού αρέσει περισσότερο»

Επιβλητικοί χιονάνθρωποι χειροκροτούσαν καθώς οι καλλιτέχνες ερμήνευαν τραγούδια με πατριωτικού περιεχομένου ρεφρέν, όπως «Δόξα στον στρατηγό Κιμ Γιονγκ Ουν» και «Η πατρίδα μου μού αρέσει περισσότερο».

Η Βόρεια Κορέα λέει ότι δεν έχει επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορωνοϊού, αν και έχει υποβάλει σε τεστ χιλιάδες ανθρώπους, και η κυβέρνηση έχει επιβάλει σχεδόν ολικό lockdown στα σύνορα και άλλα αυστηρά μέτρα για να αποφύγει το ενδεχόμενο μιας επιδημίας.

Αξιωματούχοι στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με τον ισχυρισμό ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει κανένα κρούσμα Covid-19.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή