“Σας θεωρώ τοκογλύφους και εάν θέλετε, κάντε μου μήνυση και θα πάρετε τα αρχ… μου”!

Print Friendly, PDF & Email

“Δηλώσεις αναφορικά με χρωστούμε προηγούμενων διοικήσεων του Ηροδότου παραχώρησε ο Παναγιώτης Τσιριμπής.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηροδότου αναφέρθηκε στους Ταβλαδωράκη – Κώττη (σ.σ. πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας), τονίζοντας ότι παρότι πήραν τα χρήματα, διεκδικούν τους τόκους 20000 ευρώ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξανά πάρουν χρήματα οι δυο τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επειδή η ομάδα δέχεται απο παντού εκβιασμούς, θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος, ότι οι κύριοι Ταβλαδωράκης-Κώττης, για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε. Ενώ πήραν 3500 ευρώ ο καθένας για χρέη παλαιότερων διοικήσεων, τώρα διεκδικούν την δέσμευση της εγγυητικής διεκδικώντας τόκους 20000 ευρώ, με συνέπεια να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί η εγγυητική της ομάδας. Εγώ, μπορώ να τους εγγυηθώ ότι δεν θα ξαναπάρουν ούτε ευρώ και να βγουν στην κοινωνία της Κρήτης και να απολογηθούν».

Άμεση απάντηση από τους Κώστα Ταβλαδωράκη, Κώστα Κώτη, μετά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τσιριμπή.

Οι δύο άνδρες ξεκαθάρισαν ότι δεν ζήτησαν τίποτα παραπάνω από τα χρήματα που επιδίκασε το δικαστήριο, ενώ τονίζουν ότι ουδέποτε ζήτησαν την τιμωρία του Ηροδότου είτε βαθμολογικά είτε οικονομικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζει λοιπόν ο κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης τι γίνεται. Εμείς ουδέποτε μέχρι σήμερα εκβιάσαμε ή ζητήσαμε τίποτα παραπάνω απο τα χρήματα που το δικαστήριο μας έιχε επιδικάσει.

Εμείς ποτέ και σε κανένα δικαστήριο δεν ζητήσαμε την τιμωρία της ομάδας είτε βαθμολογικά είτε οικονομικά. Το μόνο που κάναμε εδώ και 1,5 χρόνο που έχει ξεκινήσει η διαδικασία είναι με μοναδικό μέσο τους νόμους και τις αποφάσεις δικαστηρίων να βρούμε το δίκιο μας.

Δεν φταίμε εμείς αν η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν θα κάνετε εμάς αποδιοπομπαίους τράγους για να καλύψετε δικά σας ή και παλαιότερα λαθη.

Και αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί τώρα η απάντηση είναι μια. Γιατί τώρα άλλαξε ο νόμος και μπορούσαμε.

Προχωράμε βάσει νόμου με τους νομικους μας εκπροσώπους για την απολαβή των δεδουλευμένων μας. Στις προσβολές επί προσωπικού δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε.

Ταβλαδωράκης Κώστας – Κώτης Κώστας».

Σε νεότερη δήλωσή του του ο Παναγιώτης Τσιριμπής, αναφέρει: «Η απόφαση του δικαστηρίου που επικαλείστε αφορά 3.500 ευρώ στον καθένα σας, ποσά που έχετε ήδη λάβει και για του λόγου του αληθές αφού είστε τόσο τίμιοι και Κρητικοί, βγάλτε την απόφαση του δικαστηρίου στον αέρα. Απλώς εγώ σαν Παναγιώτης Τσιριμπής, σας θεωρώ τοκογλύφους και εάν θέλετε, κάντε μου μήνυση και θα πάρετε τα αρχ… μου.

ΥΓ. Αφού δεν ζητήσατε τιμωρία της ομάδας γιατί η ΕΕΑ κρατάει την εγγυητική του Ηροδότου, βάσει δικών σας ενεργειών;»”

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή