Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών

Τρίτη νίκη για την ιδιοκτήτρια της Scuderia Equus Run Paola με τη ΛΟΒΙΝΑ (IRE)
Print Friendly, PDF & Email

Δύο νικητές κέρδισαν από 7.067,25 ευρώ στη χτεσινή συγκέντρωση στο Markopoulo Park

Μεγάλα κέρδη επιφύλασσε στους παίκτες του ΣΚΟΡ 6 η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου στο Markopoulo Park. Δύο νικητές, που επέλεξαν σωστά τους πρώτους ίππους σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, κέρδισαν από 7.067,25 ευρώ στο δημοφιλές παιχνίδι.

Δυνατές αφίξεις στο Markopoulo Park 

Το δίδυμο της ιδιοκτήτριας Paola Cosentini και του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους είχε την τιμητική του στο χθεσινό πρόγραμμα καθώς κατέκτησε τρεις νίκες με τους ίππους ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ (IRE), ΠΡΟΣΙΤ (GB) και  ΛΟΒΙΝΑ (IRE) στην 1η, 4η και 7η ιπποδρομία, αντίστοιχα.

Επίσης, ίπποι ελληνικής παραγωγής που επιζητούσαν την παρθενική τους επιτυχία, κατέκτησαν, με εντυπωσιακό τρόπο, τις 2 ιπποδρομίες των νεαρών ίππων 3 ετών. Ο λόγος για την τριετή φοράδα ΕΙΡΗΝΗ (GR) στην 2η ιπποδρομία, ιδιοκτησίας του Γρηγόρη Πανταζή και με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα και τον τριετή εκτομία ΠΕΡΙΚΛΗ (GR) στην 5η ιπποδρομία, ιδιοκτησίας του Περικλή Βουρβούλια με προπονητή τον Γιώργο Κουβαρά.

Στις υπόλοιπες ιπποδρομίες της ημέρας την πρώτη θέση κατέκτησαν οι ΣΑΛΑΑΣΕΛ (GB) ιδιοκτησίας Vasiliou Stables με προπονητή τον Νίκο Καλογερόπουλο, ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ (IRE) ιδιοκτησίας της Κατερίνας Χατζοπούλου με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη, ΤΑΟΥΑΛΗΦ (IRE) ιδιοκτησίας Πανδώρας Ρούσσου με προπονητή τον Σπύρο Μαυρόπουλο και η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (GR) ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς με προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη.

Εντυπωσιακή επικράτηση για την τριετή φοράδα ελληνικής παραγωγής, ΕΙΡΗΝΗ (GR)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή