Στις 11 Ιουλίου το τζακ ποτ στο Λαϊκό Λαχείο μοιράζει μέχρι και 2,2 εκατ. ευρώ – Νέα εκτυπωμένη μορφή για περισσότερες επιλογές στη διάθεση των λαχνών

Print Friendly, PDF & Email

Συνολικά κέρδη έως και 2,2 εκατ. ευρώ μοιράζει η 28η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουλίου. Οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και των λαχειοπωλών σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Επιπλέον, στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς και σε επιλεγμένα μίνι μάρκετ, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων, είναι διαθέσιμη η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, η οποία προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το λαχνό τους.

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Επιπλέον, το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα. Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Αριστείδης Γκιώνης, λαχειοπώλης στα Μέγαρα Αττικής

Μεγάλος νικητής στα Μέγαρα κέρδισε 1,9 εκατ. ευρώ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για έναν τυχερό κάτοικο των Μεγάρων, που κέρδισε 1.971.100 ευρώ στον τρίδυμο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου. Ο μεγάλος νικητής της 26ης κλήρωσης προμηθεύτηκε τις «χρυσές»  πεντάδες του από τον κ. Αριστείδη Γκιώνη, λαχειοπώλη της περιοχής: «Πήρα μεγάλη χαρά. Νιώθω πως συνέβαλα στο να αλλάξω τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Πρόκειται για έναν σταθερό πελάτη και παίκτη του Λαϊκού Λαχείου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που δίνω τον Πρώτο Λαχνό στα Μέγαρα,» τονίζει ο κ. Γκιώνης.

Δημήτρης Πιπέρος, λαχειοπώλης στο Άργος

Στο Άργος ένας από τους τυχερούς της ειδικής καλοκαιρινής κλήρωσης

 

 

Το ποσό των 100.000 ευρώ κέρδισε ένας εκ των τυχερών της ειδικής καλοκαιρινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Ο νικητής προμηθεύτηκε τον λαχνό του από τον κ. Δημήτρη Πιπέρο, πλανόδιο πωλητή στο Άργος: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τυχερός, ωστόσο του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι φοβερό το πώς μπορεί κανείς να κερδίσει ένα μεγάλο ποσό με μόλις 10 ευρώ. Ο νικητής θα κάνει σίγουρα φανταστικές διακοπές!», τονίζει ο τυχερός λαχειοπώλης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή