Στις 29 Ιουνίου η τακτική ΓΣ της ΕΠΣ Μακεδονίας στο αθλητικό κέντρο της Μίκρας

Print Friendly, PDF & Email

Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας την Πέμπτη 13 Μαϊου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, και πήρε αποφάσεις για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν άμεσα στα σωματεία της και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

1. Η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 και ώρα 19.00, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα, με κύρια θέματα ημερήσιας διάταξης: Την έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου (διοικητικός απολογισμός) περιόδου από 01-06-2020 μέχρι 13-05-2021, την επικύρωση ισολογισμού έτους 2020 και οικονομικού απολογισμού περιόδου από 01-01-2020 μέχρι 31-12-2020 και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο και την έγκριση του προϋπολογισμού της ΕΠΣ Μακεδονίας για το έτος 2022.

Εάν δεν επιτευχθεί η απαρτία της πλειοψηφίας του πλέον του πενήντα τοις εκατό (50%) των εκπροσώπων των σωματείων – μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των σωματείων – μελών που θα παραβρεθούν.

2. Οι Επιτροπές Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων θα συνεργαστούν και από κοινού θα καταρτίσουν το σχεδιασμό της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 και θα εισηγηθούν τις ημερομηνίες έναρξης κυπέλλου και των πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία έχουν τα ίδια σωματεία που είχαν και την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

3. Τα Σαββατοκύριακα 22-23 και 29-30 Μαΐου 2021 θα λειτουργήσουν διαδικτυακά σχολές UEFA D με ευθύνη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Το πρόγραμμα της σχολής UEFA D οφείλουν να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία και ομάδα της Ε.Π.Σ.Μ.. Επιπλέον, τη σχολή UEFA D μπορούν να την παρακολουθήσουν προπονητές, γονείς και εθελοντές. Τονίζεται ότι η κατοχή πιστοποιητικού παρακολούθησης σχολής UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ε.Π.Ο.. Επίσης, η παρακολούθηση της σχολής UEFA D θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους υποψήφιους προπονητές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάθε νέα σχολή UEFA C.

4. Να παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια της Ενωσης προς τα σωματεία της για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο ηλεκτρονικό μητρώο σωματείων της ΓΓΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΑ από την 21η-04-2021 επαναλειτουργεί η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού μητρώου σωματείων https://www.gga.gov.gr/mitroo για την επικαιροποίηση για το έτος 2021 των στοιχείων των σωματείων που εγγράφηκαν στην πλατφόρμα το έτος 2020 και την εγγραφή (για πρώτη φορά) των σωματείων που φέρουν την ειδική αθλητική αναγνώριση (τετραψήφιος κωδικός). Επίσης, επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις των σωματείων για εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο σωματείων που υποβλήθηκαν από 1 Ιανουαρίου μέχρι 19 Απριλίου 2021 ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη και απαιτείται το σωματείο να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για το 2021, όπως και τα υπόλοιπα σωματεία.

5. Στο ανανεωμένο site της Ένωσης τα σωματεία της δύναμής της θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τις κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή