Συζητείται στο Πρωτοδικείο αίτημα έκπτωσης της διοίκησης της ΕΠΟ – “Nα αναβληθεί η Γενική Συνέλευση” είπε ο δικαστής!

Print Friendly, PDF & Email

Το αρμόδιο δικαστήριο απέρριψε την αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής που ζήτησε η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ, ωστόσο προέβη σε μια απόφαση, που από νομικούς κύκλους δεν θεωρείται συνηθισμένη.

Όρισε για τις 29/6, ήτοι μία ημέρα μετά την απόρριψη της αίτηση προσωρινής διαταγής και μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης για τις 30/6 ετήσιας τακτικής ΓΣ της ΕΠΟ, τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, με τα οποία εκτός από την εγγραφή της ως μέλος της ΕΠΟ, η ΕΔ/ΟΔΠΕ ζητεί την αναβολή της ΓΣ, την έκπτωση της διοίκησής της (της ΕΠΟ) και τη μη συζήτηση της τροποποίησης του καταστατικού σχετικά με την “Ένωση Διαιτητών” και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους διαιτητές!

Νομικές πηγές σχολιάζαν ότι “ο δικαστής παρότι απέρριψε την προσωρινή διαταγή, με τον ορισμό της συζήτησής της υπόθεσης για την αμέσως επόμενη ημέρα, δείχνει ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και πρέπει να ληφθεί απόφαση με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων πριν τη ΓΣ της ΕΠΟ”.

Μάλιστα κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής ο δικαστής ακούστηκε να λέει στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Π. Μπακτάκο, ότι η ΓΣ της ΕΠΟ θα πρέπει να αναβληθεί, με τον Π. Μπαλτάκο να απαντά ότι αν γίνει αυτό δεν θα μπορούν να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα!

Δείτε την απόφαση που φέρνει στη δημοσιότητα το SoccerPlus:

Διαβάστε ακόμα:

Παρών ο Μπαλτάκος στο δικαστήριο με την Ένωση Διαιτητών – Ζήτησε να μην εκπέσει η διοίκηση της ΕΠΟ!

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή