"Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε στο γήπεδο"

Print Friendly, PDF & Email

Οι παίκτες του Ηρακλή τα έδωσαν όλα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για να μείνουν ζωντανοί στην προσπάθειά τους για να μην υποβιβαστεί ο “Γηραιός” στη Football League, κάτι που φαίνεται πως οφείλεται και στον Σάββα Παντελίδη.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έβγαλε μία συγκινητική ομιλία πριν την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στο “Καυτανζόγλειο”, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ότι μπορούν για να φύγουν από το γήπεδο νικητές.

“Ερχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο”, είπε ο 51χρονος τεχνικός, με τα λόγια του να πιάνουν τόπο, όπως έδειξε και το τελικό αποτέλεσμα.