Την Τετάρτη η πρώτη κλήρωση της νέας χρονιάς για το Εθνικό Λαχείο – Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί τον τρόπο συμμετοχής στο παιχνίδι που μοιράζει 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη

Print Friendly, PDF & Email

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρώτη κλήρωση του Εθνικού Λαχείου για το 2023. Η 258η έκδοση ξεκινά την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου, με την κλήρωση για το εγγυημένο έπαθλο ύψους 1.000.000 ευρώ.

 «Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται παραδοσιακά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού και ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης διεξαγωγής του. Οι νεότερες γενιές μας ρωτούν και μαθαίνουν για το πώς παίζεται, ενώ όλο και περισσότεροι προμηθεύονται τους λαχνούς τους από το πρακτορείο μας», σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ίλιον.

Πώς παίζεται

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται τέσσερις κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Ο κ. Λάμπρου εξηγεί: «Εκτός από το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ, οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου διεκδικούν και πολλά ενδιάμεσα κέρδη έως 100.000 ευρώ, με μόλις 4 ανανεώσεις. Σε κάθε υποκλήρωση το παιχνίδι μοιράζει 100 έπαθλα, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο μοιράζουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Οι λαχνοί κυκλοφορούν  σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ για κάθε κλήρωση, ενώ κάθε τεμάχιο κοστίζει 4 ευρώ».

Οι ανανεώσεις

Οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου παίρνουν μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων. «Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Οι παίκτες προμηθεύονται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Έτσι, καθένας μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του μεγάλου λαχνού», σημειώνει ο κ. Λάμπρου.

Οι ημερομηνίες και τα έπαθλα

Το πρόγραμμα των κληρώσεων για την 258η έκδοση ξεκινά με την Α’ κλήρωση στις 18 και 19Ιανουαρίου. Ακολουθεί η Β’ κλήρωση στις 30 και 31 Ιανουαρίου και έπεται η Γ’ κλήρωση στις 13,14 και 15 Φεβρουαρίου. Οι κληρώσεις της  Δ’ κλήρωσης θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου και 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9 και 10 Μαρτίου. Σχετικά με τα κέρδη που μοιράζει το Εθνικό Λαχείο, ο κ. Λάμπρου υπογραμμίζει: «Το έπαθλο του μεγάλου λαχνού ύψους 1.000.000 ευρώ κληρώνεται την τελευταία ημέρα της Δ’ κλήρωσης, ενώ τα έπαθλα των πρώτων λαχνών κάθε κλήρωσης κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 100.000 ευρώ. Επίσης, τα κέρδη των μεσαίων λαχνών κυμαίνονται μεταξύ 500 και 5.000 ευρώ, ενώ οι λήγοντες αριθμοί μπορούν να προσφέρουν κέρδη από 80 μέχρι και 160 ευρώ, ανάλογα με την κλήρωση. Επίσης, οι μισοί περίπου παίκτες που δεν κέρδισαν στις κληρώσεις μιας έκδοσης, μπορούν να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση της Α’ κλήρωσης για τη επόμενη έκδοση του Εθνικού λαχείου, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμμετοχή και στις 4 κληρώσεις κάθε έκδοσης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή