«Τίναξε την Μπάνκα» με το νέο ΣΚΡΑΤΣ  

Ευαγγελία Πατιστέα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι
Print Friendly, PDF & Email

Τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει το «Τίναξε την Μπάνκα», το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες εβδομάδες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα και μέσω των λαχειοπωλών.

Όπως εξηγεί η κα. Ευαγγελία Πατιστέα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι (Θηβών 270), «ένας στους τρεις λαχνούς του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει, γεγονός που το έχει κάνει εξαιρετικά δημοφιλές. Εξάλλου, οι πελάτες μας δοκιμάζουν καθημερινά την τύχη τους σε όλη την γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ γιατί προσφέρουν άμεσα κέρδη. Σύμφωνα με την κατανομή των κερδών του, το νέο παιχνίδι μοιράζει πολύ συχνά κέρδη μέχρι και 50 ευρώ. Και φυσικά υπάρχει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας. Πατιστέα στο Περιστέρι

Πώς παίζεται

«Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού», εξηγεί η κα. Πατιστέα. «Ο κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα», προσθέτει.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας. Πατιστέα στο Περιστέρι

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή