Τριανταφυλλόπουλος: “Ο κ. Μαρινάκης συνηθίζει να τσακώνεται με όλο τον κόσμο – Υποκείμενο ο Καραπαπάς, δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό”

Print Friendly, PDF & Email

“Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στη “Δίκη στο Open” για το θέμα των υποκλοπών, αλλά και του πολιτικού σεισμού που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Μαρινάκη και Βρέντζου μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.  

Για το τι έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιακού κατά της κυβέρνησης, είπε:

«Υπάρχει η πληροφορία ότι προκλήθηκε επειδή έχασε δουλειά εκατομμυρίων που έχει να κάνει με την αποκομιδή απορριμάτων στην Αττική. Επίσης έχασε και δικαστήριο με την Εφημερίδα των Συντακτών.  Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι και δυσαρεστημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης του Noor one. Η δικαιοσύνη έχει το πρόβλημα για αυτή την υπόθεση, θα έπρεπε να αποφανθεί αν εμπλέκεται ή όχι, είναι όνειδος. Ή πρέπει να τον αποδεσμεύσει για την εμπορία ηρωίνης και να αθωωθεί ή να πάει μέσα αν είναι ένοχος. Τον κρατάει σε ομηρία. Εμπλέκομαι στην υπόθεση αυτή θέλω να αποστασιοποιηθώ λίγο. Ο κ. Μαρινάκης συνηθίζει να τσακώνεται με όλο τον κόσμο

Για το παράνομο στοίχημα:

«Η Καμόρα στο ποδόσφαιρο είναι οι δικοί τους άνθρωποι, των ομάδων.  Έχω έτοιμο παίκτη που συμμετέχει σε συμμορία στημένων αγώνων και επειδή δεν παίζει με δικούς του κωδικούς, μοιράζεται με άλλους τα στοιχήματα. Θα το αποκαλύψω τις επόμενες μέρες».

Για τις παρακολουθήσεις:

«Ο κ. Ανδρουλάκης υποψιάζεται γιατί τον παρακολουθούν. Όπως το υποψιάζομαι κι εγώ και λέω ας με ακούν μήπως και μάθουν τίποτα. Δε γίνεται να λέει ο Μητσοτάκης πως δεν γνώριζε. Είναι απαξιωτικό για τον εαυτό του».

Για τις χειρονομίες Καραπαπά στη Λεωφόρο: “Είναι υποκείμενο… όταν το βλέπω νομίζω ότι βρίσσκομαι στη λαχαναγορά του Ρέντη… Δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή