“Βόμβα” από την Ένωση SL2-FL: “Όχι στην αναδιάρθρωση – Ναι στη Football League”!

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει περιλάβει στο νέο σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό την κατάργηση της Football League και τη συγχώνευσή της με τη Super League 2, επικαλούμενος μάλιστα και τη βούληση του φορέα διοργάνωσης του πρωταθλήματος, η Ένωση Super League 2 – Football League αποφάσισε σήμερα ότι είναι κατά της αναδιάρθρωσης και υπέρ της συνέχισης ύπαρξης της Football League.

Mε βάση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ένα πρώτο συμπέρασμα μπορεί να είναι ότι οι ομάδες της SL2 δεν επιθυμούν τη συγχώνευση με τις ομάδες τις FL.

H ανακοίνωση της Super League 2 – Football League:

“Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ( με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL) αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου”.

Συγχωνεύονται Super League 2 και Football League – Όλο το σχέδιο για την κατανομή των χρημάτων από το στοίχημα | SoccerPlus.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή