Ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό ο αγώνας Απόλλων Λ. – Βέροια

Print Friendly, PDF & Email

Ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό είναι σύμφωνα με την UEFA (Sportradar) o αγώνας της SL2 Απόλλων Λάρισας – Βέροια που διεξήχθη στις 13/3 και έληξε 0-1.

Σύμφωνα με το σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Κακάρα στην «Ελευθερία» η αναφορά της UEFA διαβιβάστηκε στην ΕΠΟ, στον υφυπουργό Αθλητισμού, στον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στον αθλητικό εισαγγελέα και στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, για να καταλήξει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας ως αρμόδια να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα.

Η αναφορά της UEFA κάνει λόγο για «πολύ ύποπτο ζωντανό στοίχημα» για να χάσει η γηπεδούχος ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και για «εξαιρετικά ύποπτο ζωντανό στοίχημα» να μπουν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μόνο που τελικά, ο αγώνας έληξε με νικήτρια (0-1) τη φιλοξενούμενη ομάδα με γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο (75′).

Μάλιστα στην αναφορά της UEFA περιγράφεται στιγμιότυπο, όπου αμυντικός δεν κατάφερε να παρακολουθήσει την κίνηση επιθετικού, αφήνοντάς του χώρο να δεχθεί πάσα στην περιοχή του πέναλτι, ωστόσο από το σουτ δεν προέκυψε γκολ.

Πάντως ενώ το αποτέλεσμα συνέπεσε με τον στοιχηματισμό, όπως ήταν φυσικό λόγω της δυναμικότητας των ομάδων το σκορ που περιγράφεται στην έκθεση δεν επιτεύχθηκε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή