Η απειλητική επιστολή στον Γραμμένο και οι κατηγορίες για επηρεασμό των διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Οσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερα στοιχεία για το περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής με την σφαίρα που εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά.

Μετά λοιπόν τις πληροφορίες ότι η τρισέλιδη επιστολή, που εστάλη την Τετάρτη (27/12) στα γραφεία της ΕΠΟ, είχε ως αποστολέα το όνομα «Παπαδόπουλος», προέκυψαν πληροφορίες και σχετικά με το περιεχόμενο των απειλών κατά του Γραμμένου.

Αναλυτικά η επιστολή κάνει αναφορά σε πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΕΠΟ, ενώ κατηγορεί τον Γραμμένο για επηρεασμό των διαιτητών, αναφέροντας σε κάποιο σημείο της ότι δεν θα μπορέσει να τον προστατέψει κανένας.

Οι πληροφορίες μάλιστα του sdna κάνουν λόγο ότι η απειλητική επιστολή τον κατηγορεί για προνομιακές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αναφέρεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους μεγαλομετόχους των δύο συγκεκριμένων ομάδων και το κείμενο έχει υπογραφή: «Ο λαός μίας μεγάλης ομάδας».

Η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική, καθώς συνεχίζεται η συλλογή καταθέσεων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πάντως, το όνομα του αποστολέα που χρησιμοποιήθηκε ήταν αποπροσανατολιστικό, αφού ο συγκεκριμένος πολίτης δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την τρομοκρατική επιστολή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή