Προσλήψεις προπονητών χωρίς προκήρυξη στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

“Είμαι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρακολουθώ τις δράσεις των κατά τόπους ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων.

Με έκπληξη δια μέσου των Μ.Μ.Ε είδα την πρόσληψη των δύο ενωσιακών προπονητών. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω δει στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, την προκήρυξη πρόσληψης για τους ενδιαφερομένους, όπως πολύ σωστά και με διαφάνεια πράττουν όλες οι ενώσεις της χώρας που σέβονται τον εαυτό τους (βλέπετε διάφορες προκηρύξεις ενώσεων).

Προς θεού δεν έχω κάτι με τους δύο προσληφθέντες προπονητές, οι οποίοι είναι πολύ αξιόλογοι και γνώστες του αντικειμένου. Στην προκειμένη όμως περίπτωση και οι δύο είναι γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Καρδίτσας ότι τυγχάνουν να είναι ιδιοκτήτες Ακαδημιών. Πως να μην αντιμετωπίζεται αυτό το γεγονός με καχυποψία?

Η διαιτησία έχει αλωθεί και διαλυθεί, τα σωματεία έχουν παραδοθεί, οι παράγοντες είναι τρομοκρατημένοι και τώρα αναρωτιέμαι!!! Ο σύνδεσμος προπονητών υπάρχει? Κύριε πρόεδρε των προπονητών και εσείς μέλη του Συμβουλίου του ουδεμία αντίδραση?

Με τέτοια διαφάνεια και αξιοκρατία θα πορεύεται το τοπικό ποδόσφαιρο? Ας αφυπνιστούν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και ας υπάρξει επιτέλους μια αντίδραση.

Άγγελος Μπουντούρης
Φίλαθλος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ προκειμένου να προσλάβει Ενωσιακό Προπονητή την ποδ.περίοδο 2017-2018, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17-Πρέβεζα,Τ.Κ.48100, ΤΗΛ.26820 22719).
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
• Αίτηση ενδιαφερόμενου.
• Δίπλωμα Προπονητή UEFAB’ και άνω.
• Βιογραφικό.
• Ποινικό Μητρώο.
• Πτυχίο-πιστοποίηση χρήσης Η/Υ.
• Γνώσεις ξένης γλώσσας (Αγγλικά ή Γερμανικά).
• Απαραίτητη προϋπόθεση να μην εργάζεται σε ποδοσφαιρικό Σωματείο της Ένωσης.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ”

Αναδημοσίευση από karditsalivenet.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή