Νέα Επιτροπή Διαιτησίας με πρόεδρο τον Μπλούνα - Επίθεση για τις παραιτήσεις

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι εκτάκτως ορίζει νέα Επιτροπή Διαιτησίας μετά την παραίτηση της προηγούμενης Επιτροπής.

Η νέα διοίκηση της Ενωσης στην ανακοίνωσή της αφήνει αιχμές κατά της προηγούμενης Επιτροπής τονίζοντας πως η παραίτηση έγινε «στον βωμό της εξυπηρέτησης ευτελών επιδιώξεων» και «μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλως αιφνιδίως, ανεπιτρέπτως και προς βλάβην όλων των ερασιτεχνικών σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α και Β Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Φ., η Επιτροπή ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Φ., εξέδωσε και δημοσίευσε αργά το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου 2020 ανακοίνωση, μέσω του επίσημου διαδικτυακού ιστοτόπου της, στην οποία αναφέρει ότι αποφάσισε ομοφώνως να υποβάλει την παραίτηση των μελών της, γεγονός που έχει ως αναγκαία συνέπεια τη μη διεξαγωγή των προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αγώνων του Σαββάτου 18/01 και της Κυριακής 19/01.

Η αιφνίδια αυτή ανακοίνωση μας υποχρεώνει να ορίσουμε ΕΚΤΑΚΤΩΣ νέα επιτροπή διαιτησίας, προκειμένου να μην δυναμιτιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που τελούν υπό την Αιγίδα μας και να μην γίνουν τα μέλη μας, ήτοι όλα τα ερασιτεχνική σωματεία της Φθιώτιδας και οι ομάδες τους, «Ιφιγένειες» στον βωμό της εξυπηρέτησης ευτελών επιδιώξεων κάποιων που μπροστά στη διατήρηση της διοικητικής τους καρέκλας και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων τους, δεν δίστασαν να θέσουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των μελών της Ένωσης, για τα οποία μέχρι πρότινος δήλωναν ότι δήθεν κόπτονταν.

Οι εμπνευστές και ηθικοί αυτουργοί της ανωτέρω ανακοινώσεως – παραιτήσεως των μελών της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Φ. είναι υπόλογοι απέναντι σε όλα τα μέλη μας για όποια τυχόν ζημία ήθελαν αυτά υποστούν εξαιτίας αυτής της ανεύθυνης στάσης τους.

Η νέα Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ., όπως αυτή νομίμως προέκυψε από την αναδιάρθρωση των μελών του Δ.Σ. της 14ης Ιανουαρίου 2020, υπόσχεται και δεσμεύεται έναντι των μελών της Ένωσης ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν και αναγκαίο προκειμένου για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης συνέχισης των πρωταθλημάτων μας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ανακοινώνει τη σύνθεση της νέας ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Φθιώτιδας, που έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΟΣ

ΜΕΛΟΣ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here