Λαμία: "Ακυρώνεται το φιλικό για λόγους ηρεμίας" - ΑΕΛ: "Ας παίξουν με την ΑΕΚ"

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με αφορμή τα τηλεοπτικά, η Λαμία με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ακυρώνεται το φιλικό με την ΑΕΛ για «λόγους ηρεμίας»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων ακυρώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 φιλικό ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν από τη Δευτέρα να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

Η ΑΕΛ δεν άργησε να απαντήσει με δική της ανακοίνωση, τονίζοντας πως το φιλικό ματαιώθηκε με προσωπική απόφαση του κ. Πανουργιά λόγω των δηλώσεων του κ. Κούγια και της εύχεται να παίξει φιλικό με την ΑΕΚ…

Αναλυτικά:

«Λόγω των δηλώσεων του κ. Κούγια για τα υπερβολικά – χαριστικά συμβόλαια, για καθαρά εκλογικούς λόγους της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ, για τις ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαια με την ελεύθερη αγορά, μας ανακοινώθηκε ότι με προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά (όπως ο οπλαρχηγός της Επαναστάσεως) ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι της τοπικής ομάδος με την ομάδα μας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 και ώρα 20:30 στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, το οποίο χρησιμοποιεί η Λαμία δωρεάν και μόνο με τα έξοδα συντηρήσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Στεναχωρούμεθα που χαλάει ο αγωνιστικός προγραμματισμός μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντίπαλο για την Κυριακή και ευχόμεθα στη Λαμία να βρει κι αυτήν έναν αντίπαλο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, ας παίξει με την ΑΕΚ, με ή χωρίς τον Ντέλετιτς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here