Ο Παλάσκας ψάχνει τρόπο για να ανατρέψει τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Την ανατροπή της εκλεγμένης από τη ΓΣ του περασμένου Σαββάτου (02/02) διοίκησης της ΕΠΣ Καρδίτσας, που προέκυψε από την πλειοψηφία των σωματείων της Ενωσης, επιχειρεί ο επί οκτώ χρόνια τέως πρόεδρος της, Μανώλης Παλάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παλάσκας έχει αποφασίσει να προσφύγει όχι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά στα πολιτικά δικαστήρια. Μάλιστα, φέρεται την Τετάρτη (06/02) να επιχείρησε τρεις φορές να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της νέα διοίκησης, ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα ορίζει ως προσωρινή διοίκηση τη δικιά του κι όχι την εκλεγμένη με πρόεδρο τον Χρήστο Σκάρλο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και τις τρεις φορές ο δικαστής που διάβασε την αίτηση την επέστρεψε χωρίς να μπει στην ουσία, επειδή οι αιτούντες εμφανίζονταν ως… ΕΠΣ Καρδίτσας!

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Παλάσκας παρόλο που έχει χάσει την στήριξη των σωματείων και επιχείρησε να κάνει εκλογές αποκλείοντας παράνομα τις αντίπαλες υποψηφιότητες και 32 από τα 78 σωματεία της Ενωσης, τώρα προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανατρέψει την εκλεγμένη διοίκηση μέσω των πολιτικών δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή