Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηλείας πραγματοποίησε εκδήλωση για τα 50 χρόνια δράσης του

Print Friendly, PDF & Email

Τα πενήντα χρόνια δράσης του υπενθύμισε στους φιλάθλους και στην κοινωνία της Ηλείας στο Δημαρχείο του Πύργου ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, πραγματοποιώντας βραβεύσεις μελών του και ανθρώπων που έχουν και προσφέρουν στο ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση δεν είχε πολύ κόσμο αλλά εμπεριείχε πολύ συναίσθημα, αποκαλύψεις από τους τιμηθέντες, εύστοχα σχόλια από τους παρισταμένους και ατμόσφαιρα που θα ικανοποίησε τους διοργανωτές που με δήλωση του Προέδρου κ. Βασιλείου «έγινε αγώνας για να πραγματοποιηθεί».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος που ήταν και επί χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου, ο Θεοφιλέστατος Ωλένης Αθανάσιος Μπαχός, ο Πρωτοσύγκελος πατήρ Ηλίας Παπαγγελής, ο υπεύθυνος Αθλητικών-πολιτιστικών της Περιφέρειας Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μαραθωνίου Δημήτρης Κωσταριάς, ο Γραμματέας της ομοσπονδίας διαιτητών κ. Σπανέας, ο αναπληρωτής Δημάρχου Ήλιδας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος που βραβεύτηκε, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Αργυρόπουλος και Κοτσώνης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ παράρτημα Ηλείας κ. Ζώης Υφαντής, ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Πύργου “Απόλλων” Αθανάσιος Δασκόπουλος που υπήρξε και διαιτητής. Δεν παραβρέθηκαν ο Άγγελος Αναστασόπουλος λόγω ασθενείας και δεν αναφέρθηκε η βράβευση του Χρήστου Δημόπουλου καίτοι είχε προαναγγελθεί.

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ηλείας κ. Βασιλείου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια αναδρομή στα χρόνια της διαιτησίας στην Ηλείας και προχώρησε στις βραβεύσεις.

Τιμήθηκαν ο Σταυρόπουλος Σάκης ως ο παράγοντας των παραγόντων της Ηλείας και αναμορφωτής του Ηλειακού Ποδοσφαίρου που μιλώντας αρκετή ώρα καυτηρίασε πάρα πολλά θέματα όπως και ο ιδρυτής του Συνδέσμου Δάρας Σάκης που μίλησε για την αντιδικτατορική δράση του Συνδέσμου. Ο Νίκος Λαμπρόπουλος επίσης συνιδρυτής του Συνδέσμου αρκέστηκε σ’ ένα ευχαριστώ κατά τη διάρκεια της απονομής.

Βραβεύτηκαν επίσης οι διαιτητές της Α΄ εθνικής: Δημήτρης Κουτρουλής , Γιώργος Αστερής και Μάριος Λαμπρόπουλος, ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος γιατρός , η Βίκη Σιαχάμη ως η μοναδική γυναίκα που έπαιξε στα Εθνικά Πρωταθλήματα από το Σύνδεσμο, ο ιερέας Γιάννης Καραγιάννης, οι Ανδρέας Μαρίνος, Βασίλειος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Κρανίτης ως αυτοδιοικητικοί, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με την ιδιότητα του προπονητή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ οι , Λεωνίδας Δημουλιάς, Σάκης Πατσούρης, και Πάνος Κατσώλης, ως οι μακροβιότεροι παράγοντες του Ηλειακού ποδοσφαίρου και ο Τσάμης Παύλος ως άνθρωπος της εκπαίδευσης αλλά και ως Πρόεδρος και με πολλές άλλες ιδιότητες. Τέλος βραβεύτηκε ο αθλητικός δημοσιογράφος με έφεση στα διαιτητικά Βαγγέλης Δουκάκος. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου στη συνέχεια παρέθεσε μικρή δεξίωση στους τιμηθέντες στο Επαρχείο.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή