Πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ μοίρασε σε λιγότερο από ένα μήνα το Virtual Sports

Print Friendly, PDF & Email

Τα παρολί, τα συστήματα και το πλήθος στοιχηματικών επιλογών και παιχνιδιών που προσφέρει εδώ και ένα μήνα το Virtual Sports Πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα πρακτορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες έχουν μοιραστεί, μέχρι στιγμής, περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ.

Καθημερινά η καρδιά επτά πρωταθλημάτων (Ελληνικό, Ιταλικό, Αγγλικό κ.ά.) χτυπάει στα Virtual Sports, καθώς σε 2,5 ώρες προσφέρονται επιλογές για 240 παιχνίδια. Μάλιστα, στην οθόνη των Virtual Sports στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προβάλλονται ζωντανά στιγμιότυπα από τον σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής, live η εξέλιξη του σκορ των υπολοίπων αγώνων και στατιστικά για τα πρωταθλήματα (βαθμολογία, φόρμα ομάδων, U/O), όπως θα συνέβαινε με ένα πραγματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Έτσι, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν real time την εξέλιξη του στοιχήματός τους και οι συνθήκες του παιχνιδιού γίνονται ολοένα και πιο ρεαλιστικές.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους 22 στοιχηματικές επιλογές ανά αγώνα, καθώς και τη δυνατότητα στοιχηματισμού στα συνολικά γκολ κάθε αγωνιστικής (Over/Under γκολ αγωνιστικής).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here