Σαρηγιαννίδης: Ο Γραμμένος παρέλαβε χάος στην ΕΠΟ, είναι περιττή η Football League

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη στην Μetrosport παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

Σε ερώτηση για τις νέες εθνικές κατηγορίες και για την ΕΠΟ, τόνισε: «∆εν συμφωνώ µε την αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες. Και µόνο που την έκανε υπουργός, ήταν λάθος. ∆εν κομματικοποιώ την κουβέντα, είµαι της γνώμης πως έπρεπε να τη δουλέψουν τεχνοκράτες, άνθρωποι εξειδικευμένοι, που να µην έχουν καµία εξάρτηση, που θα μετρήσουν τα οικονοµικά και γεωγραφικά δεδομένα της χώρας.

Δημιουργήθηκε µια ολόκληρη περιττή κατηγορία, η Football League, αν τα σωματεία της δεν πάρουν την επιχορήγηση, πώς θα βγάλουν τη χρονιά;

Στηρίζουμε απόλυτα τον Βαγγέλη Γραμμένο, παρέλαβε ένα χάος στην ΕΠΟ και προσπαθεί συνεχώς και βάζει σε µια σειρά τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον οι επιχορηγήσεις στις Ενώσεις δίνονται ισόποσα, δεν υπάρχουν πια παιδιά κι αποπαίδια»

Σε ερώτηση για το αν η Χαλκιδική μπορεί να αποκτήσει διαιτητή στη Super League είπε: “Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, θεωρώ πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Από αυτά που ακούω, ειδικά για τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη, που έχει κάνει πολύ καλές διαιτησίες”