Έλληνας έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο για να μη συλληφθεί

Print Friendly, PDF & Email

Σημερινό δημοσίευμα της «elconfidencial.com» κάνει λόγο για έναν Έλληνα τον οποίο είδαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι του Μπράβο να αποχωρεί τρέχοντας. 

Σημερινό δημοσίευμα της «elconfidencial.com» κάνει λόγο για έναν Έλληνα τον οποίο είδαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο σπίτι του Μπράβο να αποχωρεί τρέχοντας. Εκείνη την στιγμή εκτίμησαν ότι δεν συντρέχει λόγος για να τον κυνηγήσουν.

Aπό τις έρευνες που έγιναν αρχικά στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκαν τα στοιχεία του. Μια άδεια οδήγησης, η οποία με νέα έρευνα οδήγησε στην εύρεση άλλων στοιχείων. Ο Έλληνας, με το όνομα Δημήτρη Σιουνκάρης, είχε φτάσει πριν από μια ημέρα στη Μαδρίτη και έμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο. Εκεί τον εντόπισαν, βρίσκοντας στο δωμάτιό του 54.400 ευρώ σε μετρητά και εισιτήρια για να αποχωρήσει από την Ισπανία εκείνη την ημέρα. Υποστήριξε ότι τη τσάντα με τα χρήματα του την έδωσε ο Ραούλ Μπράβο χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς αυτή είχε μέσα.

Ο Έλληνας δήλωσε, άγνοια για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «El Confidencial», οι αστυνομικοί έχουν διαφορετική άποψη καθώς θεωρούν ότι ο Έλληνας ήταν ένας από τους συνδέσμους του κυκλώματος των Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή