Αισιοδοξία στο MEGA-Πότε αναμένεται να βγει στον αέρα το πρώτο δελτίο ειδήσεων;

Print Friendly, PDF & Email

Αισιοδοξία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον του Mega, καθώς η συμφωνία του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους τραπεζίτες «έκλεισε» μένοντας μόνο να επισημοποιηθεί και με τις τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του aixmi.gr, αν όλα πάνε καλά ο σταθμός θα ξεκινήσει να εκπέμπει με ζωντανό πρόγραμμα μέσα στους επόμενους μήνες, με τους απλήρωτους δημοσιογράφους, τεχνικούς και λοιπούς εργαζομένους  να ελπίζουν πως σύντομα θα πάρουν και τα χρήματα που το κανάλι τους χρωστά.

To πρώτο δελτίο ειδήσεων θα παρουσιαστεί στις οθόνες μας κοντά στον Μάιο του 2018, με το ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται στην αδυναμία συμφωνίας, φυσικά, μα στις χρονοβόρες διαδικασίες  που απαιτούνται για να λειτουργήσει ξανά το MEGA.

Οι επόμενες ημέρες, πάντως, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για το μέλλον του σταθμού, λόγω τηλεοπτικών αδειών αλλά και της προθεσμίας που εκπνέει για το MEGA.

Αυτό σημαίνει πως όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση των τραπεζών απέναντι στους μετόχους, καθώς στην περίπτωση που χαθούν οι προθεσμίες, το μέλλον του καναλιού θα είναι ξανά «στον αέρα»…

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή