Αιχμηρή ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού

Print Friendly, PDF & Email

Σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ με αφορμή την είδηση ότι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στηλίτευσαν ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού, τις μετακινήσεις των φίλων του Δικεφάλου σε παιχνίδια που ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε εκδώσει απαγορευτικές αποφάσεις, εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση κατά των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

CLUB PAOK ΕΥΟΣΜΟΥ “LEMMY”- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Σαν club θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την παε ολυμπιακός για το ενδιαφέρων και την ανησυχία τους για το πως πηγαίνει εκδρομές ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ εδώ και χρόνια , ενώ οι (οπαδοί) τους ακόμα και σε εποχές όπου οι μετακινήσεις οργανωμένων – μεμονωμένων ήταν ελεύθερες δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά χωρίς την προστασία της αστυνομίας (για μια φωτογραφία).

Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες οι πάντες να μιμούνται και να ζηλεύουν το ΛΑΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ , τώρα φτάσαμε στο σημείο μια ολόκληρη Π.Α.Ε να μας ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ στους υφυπουργούς και στο τμήμα Αθλητικής Βιας για το πως και το γιατί πάμε εκδρομές.

Κύριοι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.ΑΟ.Κ ήταν είναι και θα είναι Πάντα στους δρόμους και στα πέταλα όλων των γηπέδων. Κανένας νόμος και κανένας ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δεν θα σταματήσει αυτόν τον ΛΑΟ από το δικαίωμα του να ακολουθεί πιστά το σύλλογο , οργανωμένα ή μεμονωμένα θα είμαστε παντού.

Θα θέλαμε να καλέσουμε την παε ολυμπιακός και τους υπαλλήλους τής στα δωρεάν μαθήματα οπαδισμου που παραδίδουμε κάθε Κυριακή στα πέταλα όλης της Ελλάδας , θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε μόνο με την φωνή σας και όχι με τα μικρόφωνα και τα ηχεία σας.

Ρουφιάνοι ολυμπιακοί….Διοίκηση και οπαδοί…

Υ.Γ 1 Την Παρασκευή 19/1/2018 και ώρα 21:00 ο σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του .
Καλεσμένος όλος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ

Y.Γ 2 https://www.youtube.com/watch?v=w7byob455pw ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή