Αλαφούζος: «Περιμένουμε διευκρινίσεις από την πλευρά Γιαννακόπουλου»

Print Friendly, PDF & Email

Τις θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου, για το ενδιαφέρον της «PAN ASIA», αλλά και στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποκάλυψε η εφημερίδα Livesport, σύμφωνα με την οποία ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, απάντησε με επιστολή στο κονσόρτσιουμ, μέσω τις οποίας έθεσε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ έχει υπάρξει απάντηση και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, από τον οποίο έχουν ζητηθεί ορισμένες διευκρινήσεις.

«Υπάρχει επικοινωνία με τον Παϊρό Πιέγκπονσαντ. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund με πολύ σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μια πολύ σοβαρή πρόταση.

Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών», τονίζει η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ σχετικά με τις προτάσεις που έχουν γίνει για την ΠΑΕ και συγκεκριμένα γι’ αυτήν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφέρεται:

«Έχουμε απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει και δεν έχει αγνοήσει κανέναν. Είχαμε λάβει μια επιστολή από τον εκπρόσωπο (σ.σ. Σταύρο Κωνσταντινίδη) του κ. Γιαννακόπουλου τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειας και του ιδίου στον Παναθηναϊκό.

Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις. Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό». 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή