“Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας εάν νοιώθει τόσο δυνατός να κάνει άμεσα εκλογές”

Print Friendly, PDF & Email

Οι εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας πλησιάζουν και θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Μία νέα παράταξη με την ονομασία «Συμμαχία για το Καρδιτσιώτικο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο» και με επικεφαλής τον Χρήστο Σκάρλο, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία εστάλη και στο Soccerplus, με αφορμή τις διαιτησίες στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και στην οποία μεταξύ άλλων καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας να κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται εκλογές.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα όσα γίνονται στους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, θέλουμε να καθησυχάσουμε τις ομάδες του νομού μας και να τονίσουμε ότι οι απειλές, οι εκφοβισμοί και η «τρομοκρατία» το 2018 δεν περνούν.

Οι ομάδες απερίσκεπτα να συνεχίσουν την ευγενή άμιλλα, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η παράταξη μας βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα , παρακολουθεί με προσοχή τα δρώμενα και συνιστά ηρεμία και αποφυγή εκτρόπων στα εκφυλιστικά φαινόμενα. Η ώρα της απαλλαγής και της ελευθερίας φτάνει.

Θέλουμε δε να συστήσουμε στους διαιτητές (ευτυχώς μετρημένοι στα δάκτυλα) να πάψουν να είναι επιλήσμονες των καθηκόντων τους. Ιδιαίτερα δε συνιστούμε στους πρώην φανατικούς εχθρούς και νυν καιροσκόπους φίλους του προέδρου της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, που σήμερα κατέχουν αξιώματα στην διαιτησία του νομού, να είναι προσεχτικοί!!!!!

Λίγη αξιοπρέπεια, εάν τους έχει μείνει, δεν βλάπτει. Τέλος θέλουμε να καλέσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, εάν νοιώθει τόσο δυνατός όσο λέγει δεξιά και αριστερά, να προκηρύξει άμεσα εκλογές για να απαλλαγεί το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο μία ώρα γρηγορότερα από την «τρομοκρατία» και την αναξιοπιστία.

Ο επικεφαλής της παράταξης
ΧΡ. ΣΚΑΡΛΟΣ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή