“Αν η διακοπή τραβήξει πολύ η ΕΠΟ θα αποφασίσει για το τι θα κάνουν οι Ενώσεις”

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα τοπικά πρωταθλήματα ενώ υποστήριξε πως αν η διακοπή τραβήξει για μεγάλο διάστημα τότε η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει για το πως θα πράξουν οι Ενώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας:

“Με σημερινό (χθεσινό έγγραφο της) και στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η ΕΠΟ  με απόφασή της,  αναστέλλει  τη διεξαγωγή όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών, Κ12 και Κ14), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας μέχρι νεοτέρας!

Κατόπιν αυτού, πρόβλεψη για το πότε  θα επαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, δεν μπορεί να υπάρξει! Καθώς  εδώ που βρισκόμαστε, και σας μιλάω όχι μόνο  σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αλλά και ως γιατρός, εκείνο  που μας απασχολεί  αυτή την ώρα, είναι να υπάρξει ύφεση στην εξάπλωση  του κορονοιου, γιατί για εμάς, προέχει  πρωτίστως η υγεία, και μετά το ποδόσφαιρο!

Ότι άλλο  συζητιέται και ακούγεται  στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια  της Ηλείας , καθώς  και μεταξύ των απλών φιλάθλων, είναι απλά «φήμες» και δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται! Αν όμως η διακοπή  των πρωταθλημάτων τραβήξει… πολύ, η ΕΠΟ θα είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το τι θα κάνουν οι Ενώσεις της χώρας μας, και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή