Απέκτησε 65 παιδιά δωρίζοντας σπέρμα… μέσα από το βαν του

Print Friendly, PDF & Email

Ένας 62χρονος παντρεμένος άντρας, πατέρας, παππούς και πρώην καθηγητής μαθηματικών έχει χαρίσει ήδη τη ζωή σε 65 παιδιά, πηγαίνοντας με το όχημά του όπου τον καλεί το καθήκον.

Το τρελό της ιστορίας μας; Ότι κάνει τη δουλειά που παρέχει το σπέρμα στο πίσω μέρος του βαν του!

Ο παππούς αποκάλυψε την ταυτότητά του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ («Super Sperm Donors») του βρετανικού καναλιού Channel 4, επιτρέποντας στην τηλεοπτική κάμερα να ταξιδέψει μαζί του στο βαν και να καταγράψει από πρώτο χέρι πώς ακριβώς περνά τον καιρό του.

Ο Clive, που έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του και εννιά εγγόνια, δεν πληρώνεται για τις υπηρεσίες του, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο για τον νόμο και ανήθικο για τον ίδιο. Αυτό που κάνει είναι να παίρνει το βανάκι του από το Μπάρτον της Αγγλίας και να οργώνει τη χώρα για να βρεθεί όπου τον χρειάζονται. Και τον έχουν χρειαστεί αναρίθμητες φορές μέχρι τώρα, καταλήγοντας αισίως σε 65 πετυχημένες εγκυμοσύνες.

Όταν φτάσει στον προορισμό του, παρκάρει κοντά στον αποδέκτη της δωρεάς του, μεταφέρεται στο πίσω μέρος του οχήματος, γεμίζει μια σύριγγα με το υλικό της ζωής και την παραδίδει άμεσα στον ενδιαφερόμενο, κρατώντας ζεστό το περιεχόμενό της κάτω από τη μασχάλη του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun», ο γλυκομίλητος Clive (που δεν θέλει να αποκαλύψει το επίθετό του) λέει: «Τους δίνω τη σύριγγα και τους μιλώ για 5-10 δευτερόλεπτα, κάνοντας μια χαλαρή κουβεντούλα. Είναι συνήθως νευρικοί και αυτός είναι ένας τρόπος για να τους ηρεμήσω. Ξέρω πως αυτό είναι ασυνήθιστο, αλλά για μένα, κάνοντάς το στο βαν, περιλαμβάνει πολύ λιγότερη εμπλοκή, λιγότερο συναισθηματικό δέσιμο».

Καθώς όμως δεν προσφέρει το σπέρμα του μέσω της νόμιμης οδού, κάποιας εγκεκριμένης τράπεζας σπέρματος δηλαδή, δεν μπορεί να διεκδικήσει την πατρότητα των τέκνων του. Ξέρει επίσης, όπως λέει, πως αν τον καρφώσει κάποια από τις γυναίκες που απέκτησε παιδί εξαιτίας του, «αυτό θα της εξασφάλιζε 18 χρόνια σε διατροφή παιδιού».

Και καταλήγει πως ο μόνος λόγος που το κάνει είναι απλώς και μόνο για να βοηθήσει ζευγάρια και νεαρές γυναίκες να ζήσουν το θαύμα της οικογένειας. «Τα 2/3 περίπου των ανθρώπων που έχω βοηθήσει είναι ζευγάρια ιδίου φύλου. Οι υπόλοιποι είναι ετερόφυλα ζευγάρια και κάποιες μόνες γυναίκες. Δεν είμαι αυστηρός, καθώς πιστεύω πως κάθε γυναίκα αξίζει να έχει ένα μωρό».

Και όπως λέει, κάνει πια κατά μέσο όρο 16 δωρεές τον μήνα, αν και ένα μικρό ποσοστό αυτών καταλήγουν σε εγκυμοσύνη…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή