Αρνήθηκαν τη χρηματοδότηση της περιφέρειας και ψάχνουν χρήματα στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Ο υποψήφιος με την “παράταξη” Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ, Εμ. Παλάσκας, αντίπαλος την “παράταξης” Γραμμένου, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, με στόχο την οικονομική ή άλλου είδους στήριξη για το κατ’ ευφημισμόν “αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας”, το οποίο με το από 24/5/2014 έγγραφο της ΕΠΟ προς το δήμο Καρδίτσας θεωρείται ότι έχει παραδοθεί ως έτοιμο προς χρήση από τις 23/4/2014.

Ακολουθεί το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα thessaliatv

Σε… καταπληκτικές δηλώσεις προέβησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλης Παλάσκας, στο περιθώριο της κλήρωσης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Καρδίτσας!

Δηλώσεις που αφορούν στον χώρο των δημοτών της Καρδίτσας που δεσμεύει η ΕΠΣ Καρδίτσας από το 2003 χωρίς να έχει ολοκληρώσει ΠΟΤΕ το έργο για τον οποίο ο Δήμος της τον παραχώρησε!!!

Στον χώρο που κατ’ αυθαιρεσία και κόντρα στην… ίδια την όρασή μας, “βαφτίζεται” Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο!!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης, δήλωσαν ότι θα συντονίσουν τις προσπάθειές τους για την εξεύρεση χρηματοδότησης για έναρξη εργασιών!!!

Μάλιστα, όπως υπογράμμισαν, θα επισκεφθούν τη νέα ηγεσία της ΕΠΟ (αυτή που ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ως αντίπαλος καταψήφισε!!!) για να συμβάλλει περί της νέας προσπάθειας!!!

Όχι, δεν είναι βγαλμένα από τη φαντασία κάποιου θεατρικού συγγραφέως τα παραπάνω, είναι η πραγματικότητα! Η πραγματικότητα της Καρδίτσας!!!

Με λίγα λόγια για να το… “μεταφράσουμε” η Δημοτική Αρχή (σε αγαστή συνεργασία με την ΕΠΣ Καρδίτσας) ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους και τον κόσμο της περιοχής, ότι ενώ ουσιαστικά “πάγωσε” με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ης Ιουνίου του 2017 την πρόταση της Αναγέννησης για άμεση χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, (για την οποία δεσμεύτηκε δημοσίως πέντ’ εξι φορές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κι άλλες τόσες ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος!!!) τώρα ψάχνει για χρήματα!!!

Αρνήθηκε δηλαδή τη χρηματοδότηση και ψάχνει χρηματοδότηση!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ…

Ετσι προφανώς αντιλαμβάνονται την προσφορά και την άμεση δρομολόγηση έργων πνοής για την ποιότητα ζωής των Καρδιτσιωτών…

Είναι μια προσέγγιση κι αυτή…

Προσπαθούμε, με κάθε καλή διάθεση, βάζουμε τα δυνατά μας, εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες του νου για να εισέλθουμε σ’ αυτή τη λογική και ν’ αντιληφθούμε το σκεπτικό, αλλά καταλήγουμε σε αδιέξοδο!!!

Διότι όσο κι αν προσπαθήσεις να το ερμηνεύσεις με την κοινή λογική, οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια στη… χώρα της φαντασίας!!!

Απαιτούνται περισσότερες ικανότητες τις οποίες ομολογούμε δεν τις διαθέτουμε…
Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά που μοιάζουν απίστευτα είναι αληθινά…

Επίσης, σίγουρο είναι ότι το έργο που με διαφορετική απόφαση της πλειοψηφίας του Δήμου τώρα θα είχε ήδη δρομολογηθεί με ωφελημένες όλες τις πλευρές και κυρίως τους δημότες της πόλης, έχει παραπεμφθεί στα… αζήτητα!!!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή