Βαθμολογία: Άνοδος για Κομίνη, πτώση για Τάσση και Κουτσιαύτη

Print Friendly, PDF & Email

Η 11η αγωνιστική της Super League 1 βρήκε κερδισμένο τον Γιώργο Κομίνη, ο οποίος με το 8,30 που απέσπασε από τον Ναούμ Μιντιούρη στην κριτική του Master RΕF βελτίωσε αισθητά το μέσο όρο του και ανέβηκε από τη 10η θέση στην έκτη της συνολικής κατάταξης.

Αντίθετο… δρομολόγιο προς τα κάτω διέγραψαν Κουτσιαύτης και Τάσσης χάνοντας πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Κουτσιαύτης πήρε 7,80 από τον Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή του στο Ατρόμητος – ΟΦΗ και υποχώρησε από την όγδοη θέση στην 15. Αντίστοιχα ο Τάσσης βαθμολογήθηκε με 7,80 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ και έπεσε 14ος ενώ ήταν έκτος.

Μικρή μεταβολή για τους Ευαγγέλου και Ζαχαριάδης. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Αθηνών με το 8,00 που έλαβε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΑΕΚ – Αρης υποχώρησε μόνο μία θέση, ενώ ο διαιτητής της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε μία θέση στην κατάταξη με το 8,20 που απέσπασε από τον Κώστα Ακρίδα για την εμφάνισή του στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Ο Τσαγκαράκης παρότι το μέσο όρο του σημείωσε πτώση παραμένει σταθερά τέταρτος με το 8,30 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αστέρας Τρίπολης – Βόλος.

Τέλος, πρώτη θετική εμφάνιση για τον Κουμπαράκη, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα για το Λαμία – Ξάνθη και έτσι άφησε στην τελευταία θέση είναι πλέον ο Βάτσιος. Σε ό,τι αφορά στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη δεδομένου άλλωστε ότι κανείς από την πρώτη τριάδα Φωτιάς, Παπαπέτρου, Καραντώνης δεν ήταν πρώτος διαιτητής την 11η αγωνιστική.

Πατήστε ΕΔΩ για την αναλυτική βαθμολογία, η οποία ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με βάση τις κριτικές των κριτών του Master REF

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή