Βιντεοσκόπηση αγώνων για αμερόληπτη άποψη και πριμ ήθους στα σωματεία!

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας επικύρωσε στην τελευταία του συνεδρίαση την προκήρυξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Οι τελευταίες διαφοροποιήσεις που έγιναν αφορούν το πριμ ήθους το ποσό του οποίου θα είναι 2.000 ευρώ και θα τo μοιραστούν όσες ομάδες ολοκληρώσουν τη σεζόν χωρίς καμία αποβολή ποδοσφαιριστή, προπονητή, παράγοντα.

Επίσης οι ομάδες που θα πάρουν τo πριμ ήθους θα βραβευθούν με ειδική πλακέτα στηv ετήσια εκδήλωση τηs ΕΠΣΛ.

Σχετικά με τις μπάλες διεξαγωγής των αγώνων τονίστηκε ότι όσες ομάδες προμηθευτούν τις μπάλες της αθλητικής εταιρίας, με την οποία ήρθε σε συμφωνία η ΕΠΣΛ, θα πρέπει να τις χρησιμοποιούν υποχρεωτικά στους επίσημους αγώνες. Για τις υπόλοιπες ομάδες (που δεν έκαναν χρήση της προσφοράς) δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιούν στα επίσημα παιχνίδια τις μπάλες της συγκεκριμένης αθλητικής εταιρείας.

Eπίσης πέρασε στην προκήρυξη το πριμ των 1.000 ευρώ για τις νεοϊδρυθείσες ομάδες με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο χωριό ή στον τόπο που θα δηλώσουν έδρα.

Παράλληλα όσες ομάδες επαναδραστηριοποιηθούν θα πάρουν πριμ 500 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Αναφορικά με τη βιντεοσκόπηση των αγώνων, αυτή θα είναι υποχρεωτική φέτος μόνο για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ΕΠΣΛ και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες θα καταβάλουν ισόποσα την αποζημίωση για τη βιντεοσκόπηση.

Αναφερόμενος στην απόφαση για βιντεοσκόπηση των αγώνων της Α’ Ερασιτεχνικής (την επόμενη χρονιά το μέτρο αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορία) ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Mπουχλαριώτης, τόνισε ότι αυτό έγινε προκειμένου «να έχουμε αμερόληπτη εικόνα για τους αγώνες και κυρίως να είναι πιο προσεκτικοί και πιο υπεύθυνοι οι διαιτητές στη λήψη των αποφάσεών τους. Παράλληλα οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν το βίντεο για να βλέπουν την αγωνιστική τους εικόνα και να επισημαίνουν τυχόν λάθη. Από την πλευρά της η Επιτροπή Διαιτησίας θα λαμβάνει γνώση για το τι έγινε σε κάθε παιχνίδι και θα επιλαμβάνεται των θεμάτων που προκύπτουν».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή