Δανιήλ: «Η διαιτησία είναι χωρισμένη, ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου»

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ, τη Δευτέρα (5/11) στα γραφεία της Ένωσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του με τον σύμβουλο της ΕΠΟ και πρόεδρο της τρίτης κατηγορίας, Παναγιώτη Δημητρίου, αλλά και για τα «κοψίματα» των Αχαιών διαιτητών στους πίνακες της ΕΠΟ.

Ο Δανιήλ σε ότι αφορά στις κατηγορίες για τα οικονομικά θέματα τόνισε: «Βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας. Έχουμε χαλάσει πάνω από 3.000 ευρώ ο καθένας μας. Είμαστε άνθρωποι που πληρώνουμε το ποδόσφαιρο. Με τον Δημητρίου είχα καλές σχέσεις, όμως τις χάλασα για το καλό του ποδοσφαίρου με τη συγκρότηση των Ομίλων στη Γ’ Εθνική. Τώρα μας δίνουν έναν παρατηρητή στη Γ’ Εθνική και δεν μας ενδιαφέρει, ας μην δώσουν και κανέναν. Μη θυμηθούμε τι γινόταν παλαιότερα με τα «παρατηρηλίκια»… ας το αφήσουμε».

Όσον αφορά στα «κοψίματα» των διαιτητών της Ενωσης του τόνισε:: «Η μείωση των διαιτητών μας από τους πίνακες μας πόνεσε πολύ. Ναι, έχουμε υποστεί μία ήττα και δεν θα δικαιολογηθώ για το γεγονός ότι ήταν πανελλήνιο φαινόμενο αυτό. Το επίπεδό μας στην αχαϊκή διαιτησία παραμένει υψηλό και έχουμε βάθος.

Όταν πήγαμε στην ΕΠΟ ο Περέιρα δεν μας έδωσε καμία απάντηση για ποιο λόγο «κόπηκαν» οι διαιτητές μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνωριστεί το λάθος τους και θα έχουμε έναν επιπλέον διαιτητή στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η διαιτησία είναι χωρισμένη και ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, γι’ αυτό τον λόγο δεν έχουμε διαιτητή στην Σούπερ Λιγκ».

Πηγή: gnomip.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή