“Φάνηκε η πνευματική γύμνια του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τον αποκλεισμό του σωματείου από αυτήν εξέδωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», ο οποίος με αφορμή τον αποκλεισμό του από τη Γενική Συνέλευση κάνει λόγο για “πνευματική γύμνια” του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Εμ. Παλάσκα, “με μεθοδεύσεις που ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλα μυαλά”.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας στην οποία προσκληθήκαμε να συμμετέχουμε, ενώ λάβαμε όλο το σχετικό με τον προϋπολογισμό και τον απολογισμό έντυπο υλικό.

Δύο μόλις μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση απευθυνθήκαμε στην ΕΠΣ Καρδίτσας εγγράφως ρωτώντας εάν ο Σύλλογός μας έχει τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες προς την Ένωση, διότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις εργασίες και να έχει δικαίωμα ψήφου. Απάντηση δε δόθηκε ποτέ και υπήρχε λόγος.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας μέσω του προέδρου της κ. Παλάσκα μας ενημέρωσε ενώπιον εκπροσώπων 72 σωματείων ότι έπρεπε να καταβάλλουμε το αστρονομικό ποσό των 20€, καθώς είχαμε την εκκρεμότητα της ετήσιας συνδρομής.

Ήταν δεκτικός και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να πληρώσουμε εκείνη την ώρα τη συνδρομή μας, για να είμαστε μέλη. Δεν ήταν υποχρέωσή του να μας ενημερώσει, όπως και κανέναν μιας και όλοι οι σύλλογοι έχουν αποστηθίσει τον κανονισμό στης ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όταν ρωτάμε τον αρμόδιο κ. Παλάσκα, εγκαίρως και για να αποφύγουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και παρεξήγηση, και αυτός όχι μόνο δε μας απαντάει, αλλά περιμένει να μας το ανακοινώσει μπροστά σε ακροατήριο, τι προσπαθεί να επιτύχει;

Τι προσπαθεί να επιτύχει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, που την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά του παραχωρήσαμε το γήπεδό μας για να προπονούνται οι μικτές ομάδες, γιατί δεν είχαν γήπεδο;

Τι προσπαθεί να πει ένας πρόεδρος που τον εξυπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο επιβαρυνόμενοι με όλα τα έξοδα συντήρησης και λειτουργικότητας του γηπέδου που του παραχωρήσαμε;

Τι άλλο να επιτύχει από το να επιβεβαιώσει ότι «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο». Ειρωνεύτηκε κιόλας ότι «σήμερα έχουμε και έσοδα» όταν καταβάλαμε το ‘κοσάρι. Τέτοια είναι η ισορροπία και η ποιότητα αυτού που διοικεί το ποδόσφαιρο στην Καρδίτσα και το χειρότερο είναι ότι στην αρμοδιότητά του έχει και τον παιδικό αθλητισμό…

Δε σταματάει, όμως, εδώ το μένος του αξιότιμου κ. Παλάσκα και της διοικήσεώς του. Μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε στην Γενική Συνέλευση, για να μας πει δια μικροφώνου ότι δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου και λόγου! Η νομική του υπηρεσία ανακάλυψε ότι αγωνιστήκαμε με λιγότερους από 18 αθλητές στο πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον κανονισμό ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στη ΓΣ.

Πρώτα μας καλεί στη ΓΣ, γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου και λόγου, και μετά το ανακοινώνει σε όλο το Σώμα προσπαθώντας να επιτύχει τι; Μας σπαταλήσατε το χρόνο κ. Παλάσκα και κοστίζει περισσότερο από 20€.

Μας προσκαλείτε για να μας πείτε ότι δεν έχουμε θέση εκεί μέσα παρά ως παρατηρητές;

Εσείς νομίζετε ότι μας ξεφτιλίσατε μπροστά στα σωματεία της Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς φάνηκε η πνευματική σας γύμνια με μεθοδεύσεις που ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλα μυαλά.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μη μας συμπαθείτε ως πρόσωπα γιατί κάποτε φέραμε τον Ολυμπιακό και σας τίμησε παρ’ ότι είστε Παναθηναϊκός και να σας στεναχώρησε όπως δηλώσατε.

Εμείς τιμήσαμε το θεσμό του προέδρου και όχι το πρόσωπό σας. Καταλαβαίνουμε ότι η αγωνία σας είναι μεγάλη για την καρέκλα.

Ενημερωθήκαμε απ’ τον τύπο ότι το ενωσιακό γήπεδο έχει παραδοθεί προς χρήση και εσείς μας ζητήσατε να σας παραχωρήσουμε το δικό μας γήπεδο και μας ενημερώσατε στη γενική συνέλευση ότι ψάχνετε χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του ενωσιακού.

Αν μας επιτρέπατε να συμμετέχουμε στη γενική συνέλευση ενεργά και όχι ως παρατηρητές θα προτείναμε να καθιερωθείτε ισόβιος πρόεδρος (όπως οι μητροπολίτες), αφού έχετε τόση απήχηση, έτσι ώστε απερίσπαστος να ψάχνετε χρηματοδότηση (τουλάχιστον θα γλιτώνατε τα έξοδα της προεκλογικής διαδικασίας, ψηφοδέλτια, αφίσες, ΚΛΠ).

Προσωπικά κ. Παλάσκα ο,τι και να κάνετε, ο,τι και πείτε εμείς δε σας κρατάμε κακία. Δε λειτουργούμε έτσι. Δε βλέπουμε πρόσωπα, αλλά πράξεις και πρακτικές και αυτές στηλιτεύουμε ανυποχώρητα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή