Ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για τα ματς Μιλάνο-ΠΑΟ και ΟΣΦΠ-Ζαλγκίρις

Print Friendly, PDF & Email

Με τη διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Euroleague. Τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 21:45, ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την Αρμάνι Μιλάνο, με στόχο τη νίκη, ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πάρει την τέταρτη θέση και να παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το αβαντάζ έδρας και με νίκη, τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 19:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κόντρα στη Ζαλγκίρις, θα τερματίσει στην τρίτη θέση.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα παιχνίδια Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός-Βαλένθια, μεταξύ άλλων, για το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό με παράταση, τους under/over πόντους του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα μονά ή ζυγά στο σύνολο των πόντων, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ποντάρισμα στους under/over πόντους των παικτών

Στον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός Superfoods, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν και στους under/over πόντους δέκα παικτών, των Άντριου Γκάουντλοκ, Βλάντιμιρ Μίτσοφ, Αρτούρας Γκουντάιτις, Κέρτις Τζέρελς, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας από την Αρμάνι Μιλάνο και των Μάικ Τζέιμς, Νικ Καλάθη, Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς και Τζέιμς Γκιστ από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Προσφέρονται ακόμη επιλογές για τους head to head πόντους των Άντριου Γκάουντλοκ-Μάικ Τζέιμς, Βλάντιμιρ Μίτσοφ-Νικ Καλάθη και Αρτούρας Γκουντάιτις-Κρις Σίνγκλετον.

Στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, φαβορί από την Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Άντριου Γκάουντλοκ και από τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Μάικ Τζέιμς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή