Θέμα εγκυρότητας του τελικού θέτει η ΑΕΚ, αποσύρει την εμπιστοσύνη της στον Περέιρα

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή απέστειλε προς στον διευθυντή ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, στον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΦΙΦΑ και σε όλους τους αρμόδιους φορείς σε Ευρώπη και Ελλάδα η ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τους διαιτητές στον τελικο του Κυπέλλου

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε την επιστολή με τη μορφή τελεσίγραφου προς τους Μέλο Περέιρα, Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ (ειδικός σύμβουλος ΕΠΟ).

Με αυτή, η ΑΕΚ ζητά μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή της επιστολής από τον Μέλο Περέιρα να απαντήσει επισήμως και γραπτώς για τα όσα αναφέρονται στον Τύπο, περί αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, για το τι ακριβώς συνέβη και τελικά ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση του αγώνα του Σαββάτου και ποιος τη γνώριζε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζει προκαταβολικά την πλήρη απογοήτευση και την ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα, στην περίπτωση που όντως ισχύουν και επιβεβαιώσει βεβαίως ο ίδιος τα γεγονότα, όπως αναφέρονται στον Τύπο.

Αναφέρει ότι τίθενται ζητήματα έννομων συνεπειών που φτάνουν μέχρι και την εγκυρότητα του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Η ΠΑΕ αναμένει τις γραπτές εξηγήσεις του Περέιρα για να αποφασίσει πως θα πορευτεί στη συνέχεια. Στην επιστολή της ΑΕΚ, αυτό που προέχει είναι η επίσημη τοποθέτηση για το τι ακριβώς συνέβη και το αν είναι αλήθεια όσα έχουν γραφτεί.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή