Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών ο Δημοσθένης Κουπτσίδης

Print Friendly, PDF & Email

Στην προεδρία της ΕΠΣ Γρεβένων επανεξελέγη ο Δημοσθενης Κουπτσίδης, έπειτα από την αθώωσή του σε δίκη με την ιδιότητα του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών σχετικά με υπόθεση αναθέσεων εικονικών έργων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουπτσίδης είχε κηρυχθεί έκπτωτος τόσο από την ΕΠΣ Γρεβενών (είχε αντικατασταθεί από τον αναπληρωτή πρόεδρο Χρήστο Σιαμίδη) όσο και από την ΕΕ της ΕΠΟ (αντικαταστάθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη) λόγω της εμπλοκής του στην εν λόγω υπόθεση.

Ετσι, μετά την επιστροφή του στην προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών μένει να δούμε αν ο Κουπτσίδης θα διεκδικήσει την επάνοδό του στην ΕΕ της Ομοσπονδίας, κάτι που πάντως δεν προβλέπεται ρητά στο καταστατικό.

Οσον αφορά της υπόλοιπες θέσεις στο ΔΣ της ΕΠΣ Γρεβενών, Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κούτσικος, Β΄ αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Μήτσιος, γραμματέας ο Στέλιος Βασιλόπουλος, ταμίας ο Κωνσταντίνος Κοτζατίσογλου, Αν. Γραμματέας ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης, αν. Ταμίας ο Κωνσταντίνος Μπουρέλας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων η Σοφία Στάθη και μέλος η Αικατερίνη Πέτρου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή