ΕΠΣ Θεσπρωτίας: “Καλούμε τα σωματεία να προστρέξουν σε αιμοδοσία”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Θεσπρωτίας με ανακοίνωσή της καλεί τα Σωματεία της δύναμής της να προστρέξουν σε αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Αναλυτικά:

“Στις δύσκολες ημέρες, που περνά η ανθρωπότητα, καλούμαστε όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αίσθημα ευθύνης, προστατεύοντας τις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας, αποφεύγοντας συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή τους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να εξασφαλίσουμε, πως δεν θα υπάρξει διάδοση του ιού, που εισέβαλε ξαφνικά στην ζωή και καθημερινότητα μας και επειδή είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου μπορούμε να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα, προτείνοντας σκέψεις και νέες ιδέες.

Η Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας από την πρώτη στιγμή έβαλε ως πρώτο στόχο την προστασία της υγείας των αθλητών, των προπονητών, των παραγόντων και των θεατών αναβάλλοντας εκδηλώσεις και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία του μέγιστου αγαθού της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, και παρά τα πενιχρά μέσα, που διαθέτουμε, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μάσκες προστασίας, προκειμένου να συνδράμουμε τις δομές υγείας του Νομού Θεσπρωτίας και ΚΑΛΟΥΜΕ τα Σωματεία μας να προστρέξουν σε αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, ώστε να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας.

Σε αυτές τις στιγμές, που καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, το ποδόσφαιρο οφείλει να αποδείξει την κοινωνική του παρουσία, όντας το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός.

Είμαστε σίγουροι, πως από αυτή την μάχη δεν θα λείψει κανείς άνθρωπος του ποδοσφαίρου.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή