Ετσι έγινε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 21χρονο πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή

Print Friendly, PDF & Email

Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο μόλις 21 ετών τερματοφύλακας της υδατοσφαίρισης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο νεαρός αθλητής υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματά του.

Στην εκπομπή «Μαζί σου», στον ΣΚΑΪ, προβλήθηκε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο πολίστα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον ελληνικό αθλητισμό.

Πώς έγινε το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Μαντής

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Αδαμάντιος Μαντής επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος από το αυτοκίνητο. Λόγω της απειρίας και της άγνοιας κινδύνου σε αυτήν την ηλικία, οι νεαροί σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, προκειμένου να ελέγξουν τι είχε συμβεί.

Ο νεαρός πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρχε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία. Διερχόμενο όχημα που οδηγούσε επίσης ένας νεαρός έπεσε πάνω στον άτυχο αθλητή και το σταματημένο όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Αδαμάντιος Μαντής, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Στη μέση τραυματίστηκε ο φίλος του που οδηγούσε, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Ελαφρότερα τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή