Η εξωτερική παρέμβαση

Print Friendly, PDF & Email

Οι αγωνιστικές αποτυχίες, όπως είναι αναμενόμενο, δημιουργούν εσωστρέφεια, «συγκροτώντας» ένα εσωτερικό μέτωπο, το οποίο απαρτίζουν όσοι δεν δέχονται να πιπιλίζουν άκριτα την καραμέλα της δήθεν αδικίας και του «απ’ όλους» ανηλεούς κυνηγητού.

Πλέον η μάχη θα είναι σε τρία μέτωπα. Το πρώτο θα είναι το εσωτερικό με στόχο την ανασύνταξη και την εξάλειψη της αμφισβήτησης.

Το δεύτερο θα είναι η ένταση των μηνυμάτων και των αιτημάτων «προς τα έξω».

Αφού τα πρώτα αιτήματα περί έλευσης ξένων απορρίφθηκαν, θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτή τη φορά, όπως ακούγεται, το αίτημα θα είναι η «εξωτερική παρέμβαση» με στόχο την ποδηγέτηση ή/και την ανατροπή της εκλεγμένης διοίκησης.

Επίσης, δεν αποκλείεται, να μπει στο τραπέζι θέμα προσφυγής στη Δικαιοσύνη, κατά τα πρότυπα άλλων, που μόλις πριν λίγα χρόνια διαμαρτύρονταν και ακολουθούσαν τον ίδιο δρόμο, εισπράττοντας τη χλεύη των σημερινών “αδικημένων”.

Το τρίτο μέτωπο θα είναι η δημιουργία κλίματος με στόχο τον ανομολόγητο πόθο. Τη διάσπαση της «συμμαχίας», ώστε να προκληθεί αναταραχή τέτοια που θα προκαλέσει ισχυρούς κλονισμούς και θα δημιουργήσει δεδομένα, που θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων μειγμάτων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή