Κάλεσε την αστυνομία γιατί μαύρος άνδρας έκανε babysitting σε λευκά παιδιά (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Σε άβολη θέση έφερε μια λευκή γυναίκα με τη ρατσιστική συμπεριφορά της έναν μαύρο άνδρα ο οποίος φύλαγε δύο λευκά παιδιά σε σούπερ μάρκετ της Τζόρτζια την Κυριακή 7/10.

Ο Corey Lewis, ο οποίος μάλιστα «τρέχει» πρόγραμμα καθοδήγησης νεολαίας στην Ατλάντα, έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook τη συνομιλία του με τον αξιωματικό της αστυνομίας που μετέβη στο σημείο για να τον υποβάλλει σε έλεγχο μετά το τηλεφώνημα της γυναίκας.

Ο νεαρός άνδρας εξήγησε στον αξιωματικό ότι είναι μπέιμπι σίτερ των παιδιών τα οποία τα πήγε για φαγητό και εν συνεχεία σταμάτησε σε βενζινάδικο για καύσιμα. Η γυναίκα που τους ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή, σταμάτησε και αυτή στο βενζινάδικο και τους πλησίασε.

Εκεί ρώτησε τον άνδρα αν μπορούσε να μιλήσει στο κορίτσι για να δει αν τον γνωρίζει! Εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία, ενώ τους ακολούθησε μέχρι το σπίτι.

«Και όλο αυτό γιατί στα πίσω καθίσματα υπήρχαν δύο παιδιά που δεν έχουν το ίδιο χρώμα με εμένα. Αυτή η κυρία θεώρησε σωστό να πάρει την πινακίδα μου και να καλέσει την αστυνομία. Είναι τρελό… Είναι 2018 και αντιμετωπίζω τέτοιες συμπεριφορές», ανέφερε ο άνδρας σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.

Τα παιδιά, ένα κορίτσι 10 ετών και ένα αγόρι 6 χρόνων, επιβεβαίωσαν στον αξιωματικό της αστυνομίας ότι όχι μόνο γνωρίζουν τον Lewis, αλλά και ότι είναι δάσκαλός τους και μπέιμπι σίτερ.

Οι γονείς τους, μάλιστα, δήλωσαν σοκαρισμένοι όταν κλήθηκαν από την αστυνομία να επιβεβαιώσουν ότι γνωρίζουν τον άνδρα. «Ρώτησα τον αστυνομικό ‘μου λέτε δηλαδή ότι επειδή ένας αφροαμερικανός άνδρας βρίσκεται στο αυτοκίνητο με δύο λευκά παιδιά, τον σταματήσατε, τον βγάλατε έξω από το αυτοκίνητο και τον ανακρίνατε;” και μου απάντησε “Λυπάμαι κυρία μου, αυτό ακριβώς σας λέω”», δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα των παιδιών στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CBS46.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή