Καραμανλή: Ο Βασιλειάδης ρίχνει την ευθύνη στην ΕΠΟ για την Κάρτα Υγείας

Print Friendly, PDF & Email

Στη Βουλή επανέφερε το ζήτημα της μη εφαρμογής της Κάρτας Υγείας Αθλητή η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄Αθηνών Άννα Καραμανλή.

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή, την ώρα που αγωνιζόταν σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η κ. Καραμανλή κατέθεσε ερώτηση, με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για τις συνεχείς παρατάσεις στην εφαρμογή της Κάρτας Υγείας.

Όπως επισημαίνει η Βουλευτής, χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες από την ψήφιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή στη Βουλή, για να βγει μόλις τον περασμένο Αύγουστο, με τυμπανοκρουσίες, η Υπουργική Απόφαση για την εφαρμογή της. Όπως αποδείχθηκε όμως η προχειρότητα με την οποία σχεδιάστηκε την έχουν καταστήσει ουσιαστικά ανενεργή.

Από τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει 3 διαδοχικές παρατάσεις ακυρώνοντας στην πράξη το μέτρο και ρίχνοντας την ευθύνη στην ολιγωρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η κ. Καραμανλή τονίζει τα δραματικά αποτελέσματα αυτής της προχειρότητας και αναβλητικότητας και καλεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού να εγγυηθεί την άμεση και ομαλή εφαρμογή του μέτρου, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στους αθλητικούς χώρους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή