Κυριάκος: ”Η χρονιά που έρχεται θα είναι πρωτοφανής για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Tο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Σύμβουλος Επικοινωνίας του ομίλου Σαββίδη, Kυριάκος Κυριάκος, παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο του #ΜένουμεΣπίτι και υποστήριξε πως έρχεται μια πρωτοφανής χρονιά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού, τονίζοντας πως θα πρέπει να γίνει σωστή ανάγνωση των συνθηκών.

Αναλυτικά:

Για την πρόβλεψή του σχετικά με το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα: ”Ευελπιστώ ότι μέχρι μέσα Μαΐου θα επιστρέφουμε σιγά σιγά και με προσοχή στην καθημερινότητά μας. Αν όμως δεν βρεθεί θεραπεία μέχρι Οκτώβριο-Νοέμβριο δυστυχώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να ξαναπεράσουμε κάποιους περιορισμούς.”

Σε ερώτηση για το πως βλέπει την χρονιά που έρχεται απάντησε: ”Αυτές τις μέρες οι ειδήσεις για το ποδόσφαιρο είναι μετρημένες. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πρωτοφανής για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά με μια καλή ανάγνωση των συνθηκών ίσως είναι και το σοκ που χρειαζόταν για να επιστρέψουμε σε λίγο πιο αγνές εποχές, όπου δυνατότερος δεν ήταν απαραίτητα ο πλουσιότερος.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή