Λάκοβιτς: “Οι Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν σε ξένα πρωταθλήματα”!

Ο Ζόραν Λάκοβιτς
Print Friendly, PDF & Email

Mετά το τέλος της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ο εκπρόσωπος της UEFA, Zόραν Λάκοβιτς, δήλωσε:

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δεν είναι εύκολο. Στηρίζουμε την ελληνική ομοσπονδία και τον πρόεδρο. Έχει καλές ιδέες, ένα καλό όραμα και τον βοηθάμε για να το πραγματοποιήσει. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει σε ένα βράδυ».

Για τους Έλληνες διαιτητές: «Το συζητήσαμε στο δείπνο. Η επιτροπή διαιτησίας έχει αλλάξει την τελευταία διετία, 15-17 διαιτητές. Τώρα ανέβασαν αρκετούς νεαρούς διαιτητές και χρειάζονται χρόνο. Για να προσπαθήσουμε να πάρουμε από πάνω τους την πίεση, συμφωνήσαμε αρχικά με την ομοσπονδία και μετά με τις ομάδες να τους βοηθήσουμε με ξένους διαιτητές.

Είναι πολύ σημαντικό για μας να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς Έλληνες διαιτητές σε αυτό το πρόγραμμα ανταλλαγής να πάνε σε άλλα πρωταθλήματα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να πάρουν εμπειρίες. Όπως συμβαίνει και με τους νεαρούς παίκτες. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει θετικά αποτελέσματα η χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή