Ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς ζήτησε ο ΠΑΟΚ στη συνάντηση UEFA -“BIG-4”

Print Friendly, PDF & Email

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της UEFA με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Super League σε restaurant στο κέντρο της Αθήνας.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30 και ολοκληρώθηκε τρεις ώρες μετά και στο δείπνο συμμετείχαν ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας, Πετρ Φούσεκ, ο υπεύθυνος των ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς, ο επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλος και ο γραμματέας της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Μάριος Γεωργίου.

Στο τραπέζι το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ωστόσο αποχώρησε λίγο μετά τις 21:00 για το προγραμματισμένο δείπνο υποδοχής στην αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας.

Από την πλευρά των ομάδων, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Ευαγγελία Σουλούκου, τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη και τον Παναθηναϊκό ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Οι άνθρωποι της UEFA ζήτησαν από τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΠΑΕ να χαμηλώσουν τους τόνους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ζητήθηκε να μπουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς των διεκδικητών του τίτλου, κάτι που φαντάζει πρακτικά αδύνατο καθώς δεν είναι εύκολο να βρουν διαθέσιμους διαιτητές.

Αυτό που θα γίνει είναι να οριστούν ξένοι διαιτητές στους αγώνες μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων καθώς και στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Άρη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή