Μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ αντιδρά στη μεταγραφή Κάτσε λόγω καταγωγής

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΑΠΟΕΛ κινείται για την απόκτηση του Εργκους Κάτσε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όμως μερίδα οργανωμένων οπαδών των πρωταθλητών Κύπρου αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το πρόβλημα είναι η καταγωγή του ποδοσφαιριστή και κυρίως o σάλος που είχε προκληθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 από μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του διεθνούς Αλβανού μέσου στο Facebook, ο οποίος εμφανίστηκε με μπλούζα του UCK (αλβανική παραστρατιωτική οργάνωση).

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν ξεχάσει εκείνη τη φωτογραφία και αντιδρούν στη μεταγραφή του Κάτσε παρά το γεγονός ότι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει άριστη άποψη για τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάτσε είχε απολογηθεί τότε υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε την ιστορία του UCK, ενώ έκτοτε δεν προκάλεσε ξανά.

Πλέον μένει να φανεί αν η μεταγραφή του Αλβανού μέσου, που «πέταξε» για την Κύπρο το πρωί, θα ολοκληρωθεί κανονικά στον ΑΠΟΕΛ παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν, ή τελικά θα χαλάσει υπό τον φόβο ότι μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή